No ha petat! Dribba surt inmune de l’atac de la Segona Hora de RAC1

27 de Juny de 2017 per Dribba

Certificat per la segona hora de rac1

Com ja sabreu, vam estrenar el nostre nou web farà un parell de mesos. Per comprovar que tot funcionava correctament vam enviar un missatge al programa de ràdio La Segona Hora de RAC1 on a la seva secció Que Peti el Servidor posen a prova les pàgines web dels seus oients.

Després d’un parell de mesos d’espera… aquí tenim el resultat.

No ha petat! Tal i com va garantir el nostre equip tècnic, la pàgina web va aguantar sense cap problema a l’entrada massiva i instantània d’unes 1.000 persones per segon.

Si voleu saber com configurar el vostre servidor per garantir la immunitat a un atac similar, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Gràcies equip de la Segona Hora pels riures del migdia!

Que peti el servidor!

Notícias relacionadas

¿Cómo afecta la GDPR a tus apps?

A estas altura ya sabrás de qué va la nueva ley europea de protección de datos (GDPR), en caso contrario te lo contamos. También revisamos qué nuevos procedimiento han de cumplir tus apps para estar al día con la privacidad de tus usuarios.

Aprende al fin de que va esto de Blockchain

Seguramente habrás oído hablar de Blockchain. Bitcoin, Ethereum o Litecoin basan su funcionamiento en esta tecnología. Te contamos qué es Blockchain, su funcionamiento y creamos una implementación desde zero en Swift.